Domínguez: “Aquesta no es una candidatura personalista, és tracta d’un grup cohesionat i disposat a treballar junt durant tota la legislatura”.

Candidatura Potries

La Coalició Compromís per Potries, presenta a aquestes eleccions municipals una nova candidatura, on destaca la renovació i el relleu de les persones, i la revisió de les idees i els projectes.

La candidatura estarà encapçalada per la periodista Assumpta Domínguez, que per primera vegada concorre a les eleccions municipals com a candidata a l’Alcaldia, seguida per Jesús Gras i M. Carme Vidal, tots tres mai han ocupat cap regidoria, ni cap càrrec orgànic. La llista electoral compta amb 7 titulars i 10 suplents, el màxim que permet la legislació electoral. La cap de llista, Domínguez, posava de manifest que “hem constituït un gran equip de gent, que portem temps treballant conjuntament per generar un projecte renovat, tant de persones, com d’idees, per al futur del nostre poble. Un gran equip que aposta per la renovació, la participació i la innovació, però sense renunciar a l’experiència que durant 20 anys els homes i les dones de Compromís, han adquirit en la gestió del nostre ajuntament”.

Tant és així que el 80 per cent de la candidatura mai ha ocupat cap càrrec públic. A més destaca la incorporació de joves, com ara Sergi Vidal i Lara Miñana. La llista compta amb 2 membres, que ofereixen la visió de l’experiència i la bona gestió, els ex-alcades: Juanfer Monzó i Damià Oliver, que ocupen llocs de caràcter simbòlic al sí de la llista. Tot i que l’encara Alcalde, Monzó, comentava: “Tant l’ex-alcalde, com jo volem deixar palès, amb la nostra presència, el personal compromís renovat amb la candidatura, en especial amb la gent nova, que ha begut de la “valentia” que inspira la nostra coalició, i ha decidit donar un pas endavant, per representar un projecte compartit per totes i tots els que formem Compromís per Potries”.

Una Candidatura Grupal i Oberta per a una legislatura realista i participativa.

Com indicava la cap de llista, es planteja des de Compromís per Potries, una candidatura de caràcter mancomunada, encapçalada per persones amb noves visions de fer la política local, però amb més de 20 persones darrere, entre les quals es troben, totes les regidores i tots els regidors, que hi ha format part dels 12 anys de govern a l’Ajuntament de Potries. Com afirmava Assumpta Domínguez: “jo no pretenc ser l’Alcaldessa, pretenc coordinar un grup que s’ofereix al poble com a instrument per dur endavant la gestió de l’ens que governa i organitza els interessos de totes i de tots, l’Ajuntament. Però no d’una forma tancada, sinó oberts continuadament a la participació i al foment d’idees amb les propostes, que dia a dia, ens facen els veïns de forma individual o les entitats socials de forma grupal”.

De fet Compromís per Potries ha fet públic al web, la proposta que de forma col·lectiva han creat com a “Pla de Govern”, amb l’objectiu que les veïnes i els veïns els puguen analitzar, comentar, preguntar, debatre, discutir les propostes inicials, així com aportar noves propostes, que la candidatura es compromet incorporar i a revisar periòdicament, respecte als seu compliment, a través dels canals de participació veïnal que es bastiran per a eixa fi.