FOMENTAREM LA CREACIÓ D’UN BANC DE LLIBRES ESCOLARS

A Compromís x Potries, sempre hem considerat que la millor forma de créixer com a poble és invertir en educació. Ha estat històricament una de les nostres apostes més decidies quan hem governat: Obertura de la Biblioteca, Millora de les instal·lacions escolars, construcció de la nova Escoleta, suport a la Escola de Música,…

Continuem apostant per eixe model d’inversió en les persones, i es per això que entre altres coses FOMENTAREM LA CREACIÓ D’UN BANC DE LLIBRES ESCOLARS, amb suport organitzatiu de l’Ajuntament, i amb una DOTACIÓ ECONÓMICA ANUAL PER A REPOSICIÓ DE LLIBRES EN MAL ESTAT. Intentarem que aquesta proposta permeta amb el temps arribar fins als alumnes del poble de la ESO.

D’aquesta manera amb les aportacions de llibres del escolars d’uns anys per a altres, i la reposició que realitze l’Ajuntament aconseguirem QUE CAP XIQUETA I XIQUET DEL POBLE NO DISPOSE DEL  MATERIAL ESCOLAR per a garantir la seua educació.

Podeu aportar les vostres propostes, i votar per aquelles que més us agraden a :

http://potries.compromis.net/participa/

JUNTS EDUQUEM, JUNTS FEM POBLE

 

Arxivat en: Cultura i Educació

Comentaris

  1. hola hola diu:

    Totalment d.acord amb aquesta iniciativa. L.educació s.ha de promoure x tots els costats… a casa, al col.legi, al poble… i tota ajuda és un granet de sorra que ho favorix!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *