La Cassoleria d’Àngel Domínguez, no és solament un apart important de la nostra història com a poble, del nostre patrimoni i de la nostra cultura identitària.

És a més un recurs que ens diferencia del nostre entorn, un valuosíssim reclam, que nosaltres tenim i que altres pobles, no tenen. Un element singular a tota la comarca, i a tota la província. Un reclam, que unit a la resta de propostes naturals i patrimonials que podem oferir (Ruta de l’Aigua, Parc Natural del Serpis), han de suposar una entrada de visitants, que ens permetrà generar activitat comercial, de restauració, i en el àmbits dels serveis.

www.potries.eu

De vegades sona estrany, però només cal veure municipis com Guadalest, Callosa i les seues Fonts de l’Algar, Alcalà del Júcar, Riópar o xicotets municipis de l’interior de Castelló, que han sabut desenvolupar tot un creixement, al voltant dels seues recursos, i hui en dia una part fonamental de la seua economia es basa en l’excursionisme (restauració, guies, comerços, etc..).

Per això la posada en funcionament de la Casa-Museu “Cassoleria d’Àngel Domínguez” ha de suposar un abans i un després en el nostre creixement econòmic i ha estat una aposta avalada I FINANÇADA PER LA PRÒPIA UNIÓ EUROPEA, L’ESTAT ESPANYOL,  LA GENERALITAT VALENCIANA I LA DIPUTACIÓ , com a eix de desenvolupament local del municipi.

Per això

JUNTS AVANCEM, JUNTS FEM POBLE