ELS JOVES DE COMPROMÍS PER POTRIES ENS IDENTIFIQUEM AMB ELS NOSTRES

Durant els últims anys ens hem trobat en situacions de passivisme i inactivitat, i problemàtiques a l’haver d’anar fora a buscar treball. Nosaltres apostem per acabar amb totes aquestes actituds de quietud social i volem impulsar l’activisme més jove del nostre poble.

Tenim una Associació de Joves a Potries que actualment es troba inactiva. Creguem en una mobilització juvenil per acabar amb la falta d’interès i la desmotivació; els joves necessitem una espenta!
Des de Compromís per Potries impulsarem un projecte per a la creació de tallers de formació amb cursos i xerrades per als joves, promoció de viatges i esdeveniments d’oci i activisme juvenil, etc.
Però no parlem ja tan sols d’activitats exclusives per als joves i el seu oci o la seua formació, sinó pensar amb el jovent com a promotor d’iniciatives d’activisme: assemblees amb propostes, idees i preocupacions, esdeveniments esportius o culturals, o fins i tot projectes intergeneracionals.
Per a l’Associació de Joves tindríem a l’abast plantejaments de suport des de l’Ajuntament com la participació en el Calaix Jove de la Safor (trobada de joves a Potries, circuit musical, creart, etc.) i les instal•lacions necessàries dins la Fonda d’Entitats.

Es tracta d’idees i propostes obertes a debat i a revisió constant mitjançant assemblees de joves.

-Se’ns diu constantment que el jovent som el futur, però en realitat som el present i ara toca demostrar-ho.-

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *