L’Alcalde realitza les últimes gestions per al cobrament de la subvenció de 133.000 euros i les ajudes pendents als veïns de Potries

L’encara Alcalde de Potries, Juanfer Monzó, ha estat durant aquesta setmana realitzant gestions amb la Subdirectora General de Projectes Urbans i Habitatge de la Generalitat, per tal d’interessar-se per l’estat de la subvenció de Rehabilitació d’Espais Urbans, que dins el programa RESTAURO, QUE SE LI ENDEUTA A L’AJUNTAMENT DE POTRIES, PER UN IMPORT QUE SUPERA ELS 133.000 € DES DE L’ANY 2011.

Així mateix, ha demanat que li realitzen un seguiment de les ajudes, que dins dels mateixos programes de Rehabilitació d’Edificis, SE LI ENDEUTEN A 12 FAMÍLIES DEL MUNICIPI DE POTRIES, TAMBÉ DES DE 2011, o fins i tot d’abans.

Per a Juanfer: “És dur per a l’Ajuntament suportar un deute d’aquestes característiques, però resulta quasi immoral, mantenir a persones, a famílies, en aquesta situació durant anys. Persones que han gastat els seus diners en realitzar unes obres subvencionades, i que no veuen mai arribar la fi d’aquest malson. PER A MI ÉS JA UNA QÜESTIÓ PERSONAL, I NO DESCANSARÉ FINS QUE ELS POTRIES I POTRIERES HAGEN INGRESSAT EL QUE SE’LS ENDEUTA”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *