Ahir es va celebrar l’últim plenari de la legislatura que acaba, i els membres del Grup Municipal de Bloc-Compromís, despediren la seua legislatura. María Gras, Juan Gràcia i Estela Sanchis –absent per malaltia- finalitzaren el seu mandat.

L’equip capitanejat per l’alcalde, Juanfer Monzó, ha superat aquesta difícil legislatura en la qual hem patir els efectes més dur de la crisi econòmica que estem vivint, i des de Compromís n’estem ben orgullosos del seu treball.

L’Alcalde, en el seu discurs de comiat, va tindre boniques paraules d’agraïment per a totes i tots els regidors de la Corporació, però en especial per al seu equip de govern.

Com és conegut, cap dels 4 membres del grup BLOC-Compromís repetixen en la responsabilitat de ser regidors municipals, per això vàrem voler que es sentiren acompanyats i recolzats per totes i tots els nous regidors del grup COMPROMÍS PER POTRIES que prendran possessió el proper dissabte, recollint els fruits d’una magnífica i sacrificada gestió. Un nou equip, per al que Monzó també va tenir unes emotives paraules.

DES DE COMPROMÍS PER POTRIES, GRÀCIES ALS 4 PER EL VOSTRE ESFORÇ, DEDICACIÓ I TREBALL.