El diputat de Compromís-Equo a les Corts Espanyoles, Joan Baldoví, va voler fer un raconet en la seua ajustada agenda per acompanyar-nos al Sopar-Festa que Compromís per Potries va organitzar anit, amb l’objectiu d’oferir un homenatge als càrrecs públics que a Potries han representat Compromís a l’Ajuntament durant els últims 20 anys.

L’homenatge és va representar en la persona de l’alcalde eixint: Joanfer Monzó, per al que Baldoví va tenir unes emotives paraules en la seua intervenció davant els més de 100 assistents al sopar: “Compromís ha passat de tenir 19 alcaldies a aquest País a tenir-ne quasi 90, i això només ha sigut possible gràcies a comptar amb alcaldes com Joanfer o Damià, que en els moments difícils han estat dedicant els seus esforços, i el seu temps, per a dignificar un projecte”.

El diputat va acudir a Potries acompanyat de diversos membres de l’Executiva comarcal, encapçalats per la Secretaria Comarcal, Pepa Izquierdo. En l’acte, Baldoví va recordar que ell també ve de ser alcalde del seu poble, Sueca, i comentava als assistents: “Vivim moments en que la figura dels polítics està molt mal vista, però persones com Joanfer, amb el seu treball desinteressat i la seua dedicació, amb l’únic interès de resoldre els problemes de les persones del seu poble, evidencien que tots no som igual, i que la política en mans d’aquest tipus de persones, es un veritable mitjà al servei dels ciutadans”.

També Baldoví, va voler tindre unes paraules per a la nova alcaldessa, Assumpta Domínguez, a la qual li va desitjar tota mena d’èxits i molta sort. “Tens el camí ben marcat i un excel·lent exemple per a seguir en les persones que t’han antecedit en el càrrec, que de ben segur els vas a tindre al teu costat”.

GRÀCIES JOAN PER LA TEUA PRESÈNCIA I MOSTRES D’ESTIMA CAP A LA NOSTRA GENT I CAP AL NOSTRE POBLE.