Compromís per Potries organitza el govern municipal i ofereix delegacions a tots els grups municipals.

“El nou govern Municipal Potencia potencia les àrees d’Atenció a les Persones”

 L’Ajuntament de Potries va celebrar anit plenari en sessió extraordinaria on es va donar compte   del nou cartipàs municipal amb la delegació de competències als regidors i regidores de govern.

Una vegada celebrades les eleccions municipals del passat dia 24 de maig i constituït el nou Ajuntament el passat 13 de juny, el govern ha volgut donar la máxima celeritat a la delegació d’atribucions als seus regidors, amb l’objectiu de dotar d’una major eficàcia a l’actuació municipal.

L’alcaldessa, Assumpta Domínguez, va signar el decret del nou cartipàs el 22 de juny, el qual estableix les seguents delegacions d’atribucions.

La primera edil es resposabilitza de manera directa de les àrees de Pressupostos Participatius, Personal i Organització, així com del departament de Serveis Municipals.

Al regidor i primer tinent d’alcaldia, Jesús Gras (Compromís), se li atribueix la delegació genèrica d’Activació Ciutadana que inclou entre d’altres, les següents competències: Participació Ciutadana, Informació i Comunicació, Agricultura i Padró. .

A la regidora i segona tinent d’alcaldia Mari Carmen Vidal (Compromís), se li atribueix la delegació genèrica de Promoció Cultural i Social  amb competències en matèria d’Educació, Joventut, Festes Populars i Assistència Social.

Per la seua part, el regidor Damià Oliver es fa càrrec de la delegació específica de Planificació Municipal i Urbana, amb competències en la conservació i promoció del Patrimoni Històricartístic, Habitatge, Planificació Urbanística Hisenda i Tresoreria

Els PP i PSPV no acepten l’oferta de delegacions de Compromís

L’alcaldessa havia oferit als grups municipals de l’oposició PSPV i PP entrar en el govern municipal. En este sentit, Domínguez havia proposat la gestió de les  delegacions específiques de Convivència Urbana i Seguretat al regidor Oscar Gamazo (PP), de Promoció de la Convivència i la Cultura Sociosanitària a la regidora Vanesa Millet (PSPV) i de Promoció de l’Esport i Activitat Fisiosanitaria al regidor Carlos Garcia (PSPV). En el plenari d’anit, els regidors esmentats van oficialitzar la no acceptació de delegacions i en conseqüencia, l’alcaldessa va procedir a reassignar les competències als regidors Jesús Gras i Mari Carmen Vidal, respectivament.

Totes les regidories queden organitzades sota quatre grans àrees, amb l’objectiu de potenciar la relació entre els diferents departaments teixint estratègies conjuntes per tal de millorar en eficiència. S’intenta així establir una nova manera de gestionar els serveis i les inversions que han de servir per a construir el futur del poble.

Cal destacar que en el nou organigrama guanya pes l’àrea vinculada a les polítiques de transparència per tal de respondre a una creixent demanda ciudadana de major informació, i fa que, en conseqüència, l’administració també haja de canviar.
orga_potries_compromis

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *