Asemblea Oberta 100 dies de Govern

La vespra de la Festa Nacional del  Poble  Valencià, el 8 d’octubre, a les 8 de la vesprada, a la Fonda d’Entitats de Potries, et convidem a xerrar aquests 100 dies de govern que ja han passat: sobre les coses que hem fet i hem deixat de fer, sobre allò que tu creus hauríem d’haver fet i no s’ha fet, o fins i tot allò que al teu parer hem fet malament.

Però sobretot,  volem parlar amb tu de futur, els nostre concepte de poble, és el d’una societat viva, crítica i dialogant, on del diàleg i de comú acord, sorgisca un projecte de municipi que siga de totes i de tots.

Per això, volem comptar amb la teua participació, i t’esperem, perquè ara més que mai,

JUNTS FEM POBLE

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *