El passat dissabte Compromís Potries va celebrar un acte per a presentar els integrants de la seua llista i explicar les propostes que es pretenen portar a terme si revaliden el govern municipal. L’acte es va omplir amb 200 persones, entre veïns i veïnes i gent de la comarca, i va comptar amb la participació inesperada de Joan Baldoví, candidat de Compromís a la presidència de la Generalitat Valenciana. Baldoví indicava que “Compromís Potries és un projecte referent per a molts pobles, i per això no volia deixar passar l’ocasió de vindre a donar tot el meu suport”.

A l’acte es van anunciar les principals propostes de Compromís Potries per a la legislatura del 2023-2027. D’una banda, es va comunicar el compromís d’executar els projectes que ja estan en marxa, com la construcció de la Residència i Centre de Dia públics, l’ampliació del pati de l’escola i les noves aules d’infantil i gimnàs, la restauració del Calvari i l’obertura d’una nova plaça entre els carrers Boamit i Abadia Vella. D’altra banda, la candidatura va posar damunt la taula noves idees i projectes com la remodelació del Parc de la Concòrdia amb més jocs, un parc de cal·listènia i una pista de petanca, la peatonalització dels carrers d’Enguix, Ausiàs March i Pare Garrigós, l’elaboració d’un Pla de comerç, la restauració de l’antiga casella del tren Gandia-Alcoi, l’ampliació d’aparcaments públics als afores del poble, o la regeneració de la zona degradada del rajolar, entre molts altres.

El candidat a l’alcaldia, Sergi Vidal, tancava l’acte explicant que “presentem un equip amb il·lusió i moltes idees, que volem seguir assumint la responsabilitat de cuidar del nostre poble; un equip que vol créixer, per a tindre més mans i poder fer realitat més projectes per a Potries”.