L’Ajuntament de Potries ha tornat a tancar l’exercici pressupostari amb xifres positives. En l’últim plenari ordinari de la legislatura celebrat dijous, es va informar de la liquidació del pressupost del 2022, que dona un estalvi net de 297.530,73 euros. Així mateix, el romanent de tresoreria per a despeses corrents ascendeix a 525.240,99 euros.

L’alcaldessa, Assumpta Domínguez, va assegurar que aquestes xifres “avalen el camí encetat pel govern municipal de millora econòmica del consistori, alhora que avancem en la construcció d’un poble on la qualitat de vida de les veïnes i els veïns sempre ha estat al centre de les polítiques municipals”.

El saldo positiu del 2022 incrementa l’autonomia financera de l’Ajuntament i per tant la capacitat per a encetar noves inversions o afrontar despeses sense necessitat d’endeutament.

Així, també es va informar que el termini de mitjà de pagament als proveïdors és de 2,6 dies; mentre que el deute de 6.546,20 euros correspon a dos subvencions de l’IVACE, per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que en la seua tramitació obliga a prèstec sense interessos.

L’alcaldessa va posar en valor la tasca dels treballadors municipals per a millorar els comptes i el compromís de les administracions provincial i autonòmica amb Potries.