Durant els anys 2011 i 2012, La Conselleria va encetar la senyalització de les parades d’autobús de la comarca de la Safor. Durant la visita del Tècnics a Potries, l’Alcalde els va trametre la necessitat de REUBICAR LA PARADA D’AUTOBÚS DE POTRIES, EN UN LLOC ON PERMETERA L’ACCÉS EN PLA PER A LES PERSONES AMB MOBILITAT REDUIDA I GENt GRAN.

Els tècnics informaren a l’alcalde que aquesta era una competència de la Generalitat, i que l’Ajuntament no podia moure la parada sense autorització. Que en tot cas, la Generalitat tenia previst invertir en millorar les parades de la comarca, que estudiarien una nova ubicació, per a que l’ajuntament cedira els espais per a ells fer les adequacions, cosa que l’alcalde va manifestar seria una prioritat. Des d’aquell moment cap notícia…

Tant es així, que EL GRUP PARLAMENTARI DE COMPROMÍS VA PRESENTAR PROPOSTES A LES CORTS VALENCIANES RELATIVES AL MAL FUNCIONAMENT DEL SISTEMA DE TRANSPORT COMARCA, I LA NECESSITAT DE REVISAR-LO, cosa que a data d’ahui encara esta pendent.

No obstant, en aquesta nova etapa política, ENS COMPROMETEM A CONTINUAR EXIGINT A LA GENERALITAT, des del govern o des de l’oposició, que acomplica la seua pròpia Llei de Mobilitat i millore la xarxa d’autobusos incloent l’accessibilitat de les persones amb limitacions. PERQUÈ DE POC VALEN LES PARADES ACCESSIBLES, SENSE AUTOBUSOS ACCESSIBLES.

PERQUÈ JUNTS FEM COMARCA, JUNTS FEM POBLE.

pnl_MOBILITAT